Bysykkel, Minilager, og Too Good to Go – vi kårer de mest brukervennlige mobilappene!

Hva skulle man gjort uten apper? Apper åpner en ny og utrolig verden for de som har smartmobil, enten man ønsker å få tilgang på Facebook, Instagram, Twitter, Snapchat, dokumenter, banken, Google, eller alle de andre funksjonene man nå har blitt avhengig av på daglig basis.

Vi er, mildt sagt, superinteresserte i apper selv, og fryder oss med å utforske hva man kan gjøre med både gamle og nye mobilapper. I det siste har vi sett på en haug med ulike apper som folk bruker til vanlig – i både Oslo og resten av Norge – og nedenfor skal vi se på tre av de mest brukervennlige mobilappene vi har oppdaget:

  • Oslo Bysykkel
  • Flexistore Minilager
  • Too Good To Go

Oslo Bysykkel – gjør det lett å komme seg rundt i hovedstaden!

Oslo Bysykkel er et sykkeldelingssystem som har vært i drift i Oslo siden 2017. Systemet er et av de siste tilskuddene til byens offentlige transportnettverk, og tilbyr rimelige, bærekraftige og sunne måter for å finne transport i Oslo.

Bysykkel-appen er ikke bare enkel å bruke; den er også billig. Mens du må betale mer enn 100 kroner for å ta trikken i en dag, koster det kun 15 kroner per påbegynte kvarter å sykle. Hvis du kun trenger å sykle i 10-15 minutter til og fra jobb, eller for å komme deg rundt i byen, så sparer du raskt mye penger (og du får også god hverdagsmosjon!).

Flexistore Minilager – finn lagringsplass i en hast, med digital nøkkel!

Flexistore Minilager-appen er en ny, revolusjonerende måte å finne lagringsplass på. Appen gjør det lettere å finne minilager, og alt du trenger for å få tilgang er en digital nøkkel. Utvalget for minilager i Oslo er spesielt bredt, enten du er på Frogner, Majorstuen, eller Gamle Oslo, men du finner også lagerplass i andre byer som Fredrikstad og Stavanger.

Selv om digitale løsninger for minilager har vært lenge brukt i land som USA og Frankrike, så er Flexistore-appen en av de første i sitt slag her i Norge. Appen forenkler prosessen med å leie minilagringsplasser ved å finne og bestille dem online.

Too Good To Go – spar penger på dagligvarer og reduser matsvinn!

Too Good To Go er en app som lar deg kjøpe billig restaurantmat som er i ferd med å kastes – ofte kan du få et helt måltid for så lite som 50 kroner! Dette er en fin måte å spare penger på dagligvarer og redusere matsvinn.

Alt man trenger å gjøre, er å gå inn på appen, finne et matsted som har Too Good To Go-løsning (og som har mat til overs fra dagen), bestille, og så hente maten. Samtidig som at det er enkelt, synes folk det er veldig tilfredsstillende å vite at de både sparer penger og hjelper miljøet.

Disse tre er altså de mest brukervennlige mobilappene, oss. Hvis du har noen andre du gjerne ville sett på listen, ikke nøl med å send dem inn til oss!