Lukk

Velkommen :)

FEIDE
Lukk

Hva leter du etter?

Digital Meldingbok – filmen en hjørnestein i norsk skoleverk

Bakgrunn Digital Meldingsbok

Digital Meldingsbok fra Mobilskole er en tjeneste som muliggjør bruk av mobilteknologi for enkel kommunikasjon mellom flere parter. Mobilskole AS har siden etableringen av selskapet i 2009 levert Digital Meldingsbok til over 1000 skoler, SFO og barnehager i over 50 kommuner og fylkeskommuner  i Norge.

Barnehage, SFO og skole

Barnehage, SFO og skole kan via tjenesten sende ut meldinger til enkeltpersoner eller grupper.

Meldingshistorikk i Digital Meldingsbok

Alle meldinger og meldingshistorikk blir lagret i Digital Meldingsbok i Mobilskole, og brukeren kan hente ut enkeltmeldinger eller dialoger som har vært mellom flere parter.

Meldinger fra foresatte

Meldinger initiert av foresatte er meldinger i Digital Meldingsbok som beskjed om fravær, spørsmål eller beskjeder til skolen.

Dette gjør Digital Meldingsbok anvendbart i krisesituasjoner der meldinger skal raskt frem.

Håkon Kalbakk, Daglig Leder, Mobilskole AS
Digital Meldingsbok fra Mobilskole
Digital Meldingsbok fra Mobilskole

Når viktige meldinger skal leveres med Digital Meldingsbok til ansatte, foresatte og elever, er hastighet på meldingsutsendelsen viktig. Mobilskole bygget i 2013 en helt ny løsning for å håndtere et voksende antall kunder, brukere og meldingsvolum. Løsningen er fleksibel, skalerbar og svært raskt. Den er testet til å håndtere 20 000 SMS per minutt. Dette gjør systemet anvendbart i krisesituasjoner og andre situasjoner der meldinger skal raskt frem.

Prøv gratis Digital Meldingsbok