Mobilene vi gleder oss mest til i år

Når det kommer til mobiltelefoner har 2021 hatt en god start. Nedenfor har vi belyst noen av de mest interessante lanseringene vi kan forvente å se før slutten av året. Vi har valgt dem basert på hvilke som mest sannsynlig blir flotte, og som ihvertfall er uvanlige eller nyskapende.

iPhone 13 range

Dette er sannsynligvis lanseringen med høyest forventninger blant kommende mobiler. Som vanlig med iPhones så ser det ikke ut til at endringene skal bli så store, men ulike kilder har hintet til at vi kan få se noen kule iPhone-oppgraderinger, som raske sidelastinger, 1 terabyte lagringsplass, og større batterier.

Samsung Galaxy Z Fold 3

Den nye Samsung-telefonen kommer til å ha en stor, foldbar skjerm. Andre ting vi kanskje får se er et kamera inne i selve skjermen, og muligens støtte for en Samsung S Pen stylus.

Huawei P50

Huawei er kjent for å ha noen av de beste mobilkameraene som eksisterer, i tillegg til å tilby kraftige operatørsystem. Det samme ser ut til å ville gjelde for den nye Huawei P50, med et enda bedre kamera hvor sensoren er mer følsom (les mer om viktigheten av en bra sensor her), i tillegg til en rekke andre oppgraderinger.